Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p insida
  • Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
  • Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
  • Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter
  • Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p insida

Benskydd Mesh DBJ strykkappor 2-p rosaglitter

549,00 kr

(inkl. moms)

Benskydd mesh DBJ strykkappor 2-p (par) rosaglitter

Benskydd Mesh DBJ strykkappor, är helt nya, fina, mjuka & sköna strykkappor från nya svenska Design By Jakida. Dessa glamourösa, glittriga benskydd är redan en snackis på sociala medier och säljes i set om två. 

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Benskydd mesh DBJ strykkappor par (2-pack)

DBJ strykkappor är nya benskydd från Design By Jakida (DBJ) och dessa strykkappor är högfunktionella benskydd i meshmaterial. meshmaterialet i dessa benskydd ger en mycket bra ventilering och förebygger att hästens ben överhettas under varma sommardagar och/eller under hårda träningspass. 

DBJ strykkappor har en utsida som är förstärkt med mjukt läder, där slitaget är som störst. Invändigt är benskydden förstärkat med neopren, vilket är en "schockabsorber" som skyddar bra mot slag. Benskydden är mjuka samt har en väldigt fin passform.

DBJ strykkapporna är försedda med riktigt snyggt glitter, som ger benskydden en riktigt lyxig & gnistrande effekt i sol- eller strålkastarljus! 

Strykkapporna säljes parvis, så för en komplett uppsättning benskydd runt om, beställ två stycken par. Vanligtvis har man en storlek större på bakskydden än på framskydden. Mät skenbensomfånget samt insidan av skenbenet, från knäets nedsida till nedre delen av kotan på hästens framben. På bakbenen är det oftast lämpligt att gå upp en storlek, men är du osäker, mät även där.

Fler härliga och glittrande färger finns som egna artiklar. Även glittriga matchande boots finns att beställa hem. Kontakta oss om du är intresserad av att beställa.

  • Prisvärda strykkappor
  • Meshmaterial som andas
  • Förstärkt slityta av äkta läder 
  • Insida av stötdämpande Neopren
  • Glitter & glamour förenat med bra passform

Färg: Rosaglitter & Svartglitter (färgerna ligger uppe som separata artiklar. OBS! Färgåtergivning på bilder är aldrig 100%-ig och kan alltid variera efter skärm, ljus, upplösning m.m..)

Material: Utsida av Meshtyg med läderförstärkning på slitytan. PU-glitter på spännena. Insidan är fodrad med neopren. 

Skötselråd: Borsta av smuts och skölj vid behov under ljummet vatten. Smörj in läderdelen med läderbalsam. Vi rekommenderar ej tvätt i maskin, men det går i max 30 grader fintvätt. Ej blek- eller sköljmedel. Ej torktumling eller torkskåp. Torkas långsamt och ej för varmt (läderdetaljer). Smörj lädret innan det har torkat, med läderbalsam. Tänk på att knäppa kardborrebanden innan ev. tvätt, annars kommer de att riva sönder Meshtyget.

Storlek: Ponny, Cob & Full (Se storlekstabell nedan)  

Storlek Höjd Bredd
Ponny 24cm 24/26cm
COB 27cm 25/29cm
Full 29cm 26/31cm

DBJ-Sk-pink-P

Särskilda referenser