Grand Slam Young Jump bakbensskydd Veredus

1 229,00 kr

(inkl. moms)

Grand Slam Young Jump bakbensskydd Veredus

Nyaste tillskott i Veredus Grand Slam-familjen är Grand Slam Young Jump bakbensskydd. Grand Slam Young Jump bakbensskydd från italienska Veredus är ett godkänt unghästskydd, med Grand Slams snygga design. Ytterligare ett högteknologiskt skydd som sitter som gjuten på hästens ben.

Läs mer...

Finns ej i butik. Beställ ändå, skickas då direkt från grossisten.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Young Jump Grand Slam bakbensskydd Veredus
Young Jump Grand Slam bakbensskydd från italienska Veredus är låga bakbensskydd, fodrade med neopren samt med kardborreförslutning, godkända till unghästar. Young Jump Grand Slam är anatomiskt utformade bakbensskydd med storlek och vikt som följer de internationella reglerna.
Young Jump Grand Slam har ett skal av Polyuretanplast samt en 6 mm tjock neopreneinsida som andas.Young Jump Grand Slam bakbensskydd är vattentäta och absorberar inte fukt.
Dessa Veredus bakkbensskydd är mycket snygga och har guldfärgade detaljer.
Veredus Young Jump Grand Slam bakbensskydd har dubbel ventilation, vilket effektivt skyddar hästens ben mot överhettning.
Veredus Vento-systemet har testats noggrant av bla Marcus Ehning. Innovationen ligger i de smarta material en i olika lager inuti skyddet. Det innersta lagret, som har kontakt med hästens ben, är i tvåvägsstretch för maximal komfort. Mellanlagret är av Aerox, en microperfererad neopren med små, små hål som är designade för att ventilera ut värmen från benet.
Det yttersta lagret är ett särskilt 3D material med mesh. Detta material underlättar för den varma luften att röra sig uppåt.
Veredus Young Jump Grand Slam bakbensskydd har ett stötdämpand skall med ventiler nedtill, där sval luft sugs in och ytterligare ventiler upptill där den varma luften trycks ut. 
  • Handtvätt 30°
EQ-21020164-ve

Särskilda referenser