Märke

Nyheter

Extrapriser

Märke

Hos Ale Ridsport hittar du alla de kända varumärkenasom t.ex., Animo, Alessandro Albanese, Acavallo, Animo, Anky, Anna Scarpati, Beris, Butet, Cavalleria Toscana, Charles Owen, Dyon, Döbert, Eskadron, Equiline, Euro-Star, mfl.

Märke Det finns 109 produkter.

Underkategorier

 • Absorbine

  Absorbine är ett av världens mest välrennomerade och välkända varumärke inom hästvärlden. Absorbine grundades av Wilbur F.Young och hans fru Mary Ida i USA 1892 och har sedan dess tillverkat produkter för hästens välmående.

 • Acavallo
  Acavallo har ett brett sortiment av gelpaddar till häst. Du finner t.ex. Acavallo Air Realese pad, en mycket uppskattad antiglidpad som jämnar ut tryck på samma gång. Dessutom finns i Acavallos sortiment; superelastiska & mjuka bettplattor, kindkedjeskydd, Acavallo Back Riser, Acavallo "Fjäril" Frontriser, vanliga tunna gelpaddar, gelpaddar med fårskinn m.m.
 • A-Equipment

  A-Equipment är en ny lyxig serie av ridutrustning med läcker design. En helt ny och exklusiv kollektion utvecklad i samarbete med de danska elitryttarna Andreas & Christian Schou, i samrbete med Absolute Horses & Equsana. A-Equipment erbjuder praktisk & funktionell kvalitetsutrustning till din häst och enkelt, klassisk & stilren design till dig.

 • Ale
  Ale är vårt egna varumärke med basvaror till konkurrenskraftiga priser. Innan vi släpper varorna på marknaden har vi noga testat dem på våra egna samt andras hästar, för att försäkra oss om att passform och kvalitet är god nog för att matcha in i Ale-sortimentet.
 • Alessandro Albanese
  Alessandra Albanese är ett italienskt kvalitetsvarumärke. Alessandro Albanese tillverkar ridkläder av högsta kvalitet och mode.
 • Airowear
  Airowear är ett brittiskt varumärke som tillverkar förstklassiga säkerhetsvästar till ryttare. Airowear var bland de allra första i Sverige med säkerhetsvästar.
 • Animo
  Animo, eller Animo Italia som företaget heter, är ett världsledande italienskt kvalitetsmärke. Animo förenar yppersta kvalitet med de senaste trenderna. Materialen i Animos ridkläder & övriga kläder, skor & accesoarer som Animo tillverkar, förenar skönhet med funktion. Animos ridkläder används av allt från ponnyryttare till världselit och det är ingen slump att man väljer Animo. Animo Italia tillverkar ridbyxor, tävlingsskjortor, ridkavajer, strumpor, jeans mm. Animos ridbyxor är välkända för sin superba passform & innovativa material, liksom de mycket sköna & stretchiga Animokavajerna. Animokavaj har för övrigt blivit ett begrepp på modern design av ridkavajer. Italiensk kvalitet från Animo Italia - välj Animo!
 • Anky
  Anky Technical Casuals är ett holländskt ridmodemärke som står för fashion, kvalitet & smart design. Anky ägs och designas av Anky van Grunsven som innehar tre OS-guld i dressyr. Ridsportsartiklarna och ridkläderna från Anky Technical Casual är också tillverkade av miljövänliga & återvunna material. Anky använder mycket färg och har många snygga & funktionella ridkläder & schabrak med matchande fleecebandage i sina kollektioner.
 • Anna Scarpati
  Snygga schabrak, flughuvor, tävlingsskjortor, boxgardiner, väskor, bälten m.m. från italienska Anna Scarpati hittar du här. Hos Anna Scarpati kan du designa ditt eget schabrak eller övrig ridsportsutrustning och beställa precis de färger, passpoiler och kantband du vill. Anna Scarpati tillverkas i Italien, av Anna Scarpatis egna sömmerskor i Anna Scarpatis egna fabriker. Anna Scarpati, italiensk toppdesign & utmärkt kvalitet. Anna Scarpatis schabrak har utmärkt passform, en av marknaden bästa.
 • Ariat
  Ariat tillverkar förstklassiga Ariat ridskor, Ariat jodphurs & Ariat ridstövlar i massor av olika modeller & stilar, till ryttare världen över.
 • Back2Back
  Back2Back är ett ridbyxvarumärke som ägs av Three Horses. Back2Back tillverkar bra ridbyxor till bra pris. Back2back har både knäskodda ridbyxor, oskodda ridbyxor, helskodda ridbyxor samt ridbyxor skodda med supergripmaterial.
 • Back on Track
  Back on Track är väl beprövade värmeprodukter för att lindra & förebygga smärta hos häst, hund & människa. Back on Track har via sitt välkända Welltex material, med invävda keramiska fibrer, gjort vardagen mer behaglig för flera olika väsen. Back on Track kan ha revolutionerande egenskaper enligt berättelser från många nöjda kunder genom åren.
 • Bates
  Bates är ett australienskt ridsportsmärke som är världsberömt för sina sadlar & läderprodukter som används av ryttare från yttersta eliten över hela världen.
 • Beris
  Bits that offer FlexibilityBeris Betten är ett icke-metall bettmärke som står för hög kvalitet. Berisbetten fyller ett gap i marknaden där mjuka bett fortfarande är ganska ovanliga. Berisbett serien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga, pelham, gags, tandembett och det populära Curb Gagsbettet för hästar som blir starka och drar nedåt. Beris är ett tyskt märke och kommer förmodligen bli ett av de största märkena i världen inom en snar framtid, tack vare bettens kvalitet, användbarhet och utförande, för att inte nämna prisnivån, vilken är överkomlig och uppskattas av både amatörer och proffs. Berisbetten är tillverkade av högkvalitativa material, som gör att din häst tillåts att känna sig komfortabel med bettet i munnen vilket ger en mer avspänd häst, utan spänningar, oavsett gren.
 • Bombers Bett

  Bombers bett tillverkas i Sydafrika och är helt handgjorda, vilket ger en unik möjlighet att själv välja hur varje liten detalj på bettet ska utformas. På sitt Bombers bett kan man välja; a) vilken typ av mundel man vill ha på sitt Bombers bett. b) vilken typ av ringar och/eller skänklar man vill ha på bettet. c) hur tjockt bettet ska vara d) specialorder; man kan till och med välja om man vill ha olika längd på höger respektive vänster sida på mundelarna. Bombers bettens mundelarna är i tillverkade av sötmalm & mässing, samt är formade för att fördela trycket över en större yta. Bombers bettens ringar & skänklar är av rostfritt stål. Har vi inte just ditt val av Bombers bett hemma, så tar vi hem det mot beställning mot ca 5-6 veckors leveranstid.

 • Borstiq Farm
  Borstiq Farm är ett grossistföretag inom ridsportsbranschen som tillverkar, importerar och exporterar ridsportsprodukter avsedda för stall , häst och ryttare inom ridsportfackhandeln i Skandinavien och Europa. Borstiq Farm levererar prisvärda kvalitetsprodukter i naturmaterial av i första hand svensk design och svenskt ursprung.
 • BR- Bieman de Haas
  BR är ett holländsk ridsportsföretag som säljer massor av ridsportsutrustning, som schabrak, shortchaps, ridstövlar, ridhjälmar, sadlar & träns m.m. BR har funnits i ridsportsbranschen i många, många år och har stått sig starkare i konkurrensen tack vare sin bra kvalitet till bra pris.
 • Butet
  Butet är kanske världens främste sadeltillverkare. Frédèric Butet grundade Butet 1986 i det välkända och natursköna Saumur i Frankrike. Ända sedan dess har Butet stått för utsökt kvalitet och bästa komfort, för häst och ryttare.
 • Carr, Day & Martin (CDM)
  Carr & Day & Martin grundades i Storbrittanien redan år 1765 och är i och med det vårt allra äldsta varumärke. Carr, Day & Martin är kungliga hovleverantörer och levererar än i dag till hennes majestät Drottning Elizabeth, men första kungligheten som använde sig av CDM:s produkter var George IV, när Carr, Day & Martin, men på den tiden hette de endast Day & Martin, började.I varje stall på 70-talet fanns det klassiska hästschampot "Gallop" från CDM, liksom "Ko-Caou-Line", det röda sadelfettet som användes av alla! Och vem minns inte hovoljan i plåtflaska; Hoofoil, Neatsfoot läderolja samt den bästa hovtjäran; Stockholm Hoof Tar - dessa produkter lever vidare och finns än i dag kvar i Carr, Day & Martins stora häst-, hov- & lädervårdssortiment!
 • Casco
  Casco tillverkar populära ridhjälmar till ryttare världen över.
 • Catago
  Catago är ett märke som erbjuder bra, snygga och funktionella produkter för häst & ryttare, till ett överkomligt pris.
 • Cavalleria Toscana
  Cavalleria Toscana är ett italienskt kvalitetsmärke som förenar skönhet med teknik och funktion. Cavalleria Toscana, även kallat CT, står för stilren design i tidlös klassisk elegans i toppkvalitet. Små, små detaljer gör att du får den där extra känslan av lyx, när du bär CT:s plagg. Funktionen är på topp, skärningen på plaggen är fantstisk och du får extremt mycket kvalitet för pengarna. Välkommen in the world of Cavalleria Toscana!
 • Cavallo
  Cavallo är en tysk ridsportstillverkare som gör ridkläder & ryttarmode av hög kvalitet.
 • Cavalor

  Cavalor tillverkar fodertillskott till häst av allra yppersta kvalitet.

 • Charles Owen
  Här hittar du säkerhetsprodukter, framförallt ridhjälmar, från brittiska Charles Owens. Charles Owen ägs i dag av tredje generationen Owen och har nu tillverkat ridhjälmar till ryttare i mer än 100 år.Charles Owen är välkända för sin fantastiska passform och för sin säkerhet och Charles Owen har expanderat stort och säljer numera ridhjälmar över hela världen.
 • Cheval
  Cheval är ett välkänt ridsportsvarumärke som tillverkar ridsportsutrustning sedan många, många år tillbaka och lagerförs av Three Horses.
 • Claver
  Claver är ett svenskt varumärke som tillverkar fodertillskott till häst. Clavers produkter har livsmedelskvalitet och säljes till ett bra pris i svenska ridsportsbutiker.
 • Devold
  Devold är ett norskt varumärke som tillverkar högklassiga underställ, undertröjor & långkalsonger av tekniska funktionsmaterial. Devold mixar gammalt traditionell & väl beprövad Merinoull med dagens avancerade produkter som t.ex. Thermo Cool. När du vill vara varm & bekväm & slippas svettas - klä dig i Devolds funktionsplagg!
 • Dubarry of Ireland
  Historian om Dubbary of Ireland1937 grundades ett litet företag i den lilla staden Ballinasloe, i hjärtat av Galway, på Irlands underbart vackra västkust.Firman döptes till Dubarry, efter en känd fransk after a famous French kurtisan. I början designade & tillverkade Dubarry of Ireland finskor i läder. Företaget var lyckligt lottat genom att ha tillgång till duktiga hantverkare, män & kvinnor, som var vana att arbeta hårt. Dubarry fick snart ett rykte om sig om att ha enastående kvalitet & hantverk på sina produkter.Lädret som används i Dubarrys skor & stövlar är specialbehandlat och absorberar därför mindre fukt, vilket gör att Dubarrys stövlar och skor torkar 70% snabbare än andra lädertyper. Specialbehandlingen gör också att dina Dubarry stövlar alltid kommer att vara mjuka & smidiga. Lädret är från nöt, vilket är naturligt ojämt och rufft och ger en tålig & levande look på dina läderskor & stövlar.Dubarry stövlar & skor är gjorda för att hålla länge. Dubarry använder enbart bästa kvalitetsläder som hög prestanda & bästa skydd. Men allt läder behöver omvårdnad och om du lägger lite tid & kärlek samt använder de rätta produkterna på dina Dubarry, kommer dina skor & stövlar att hålla sig fina & vattentäta, vad än du gör i dem.Viktig info om Dubarrys läderUrin, gödsel. lera, olika vätskor & saltvatten kan bli väldigt frätande på läder. För att underhålla högsta prestanda & skydd på dina Dubarry skor, så skölj alltid rent dem med friskt kranvatten och skrubba bort smuts & lera med en mjuk borste, efter exponering av dessa element. Tvätta sedan med Dubarrys rengöring och spraya mockan, samt smörj läderdetaljerna med Dubarrys produkter.När du förvarar dina stövlar bör du följa dessa riktlinjer.Stövlar & skor skall rengöras, torka (48 h) och behandlas innan de ställs på förvaring under en längre period (när de inte längre används dagligen). Stövlarna kommer att vara snyggare & hålla formen bättre om du använder Dubarrys stövelsträckare (stövelträ) i dem. Förvaringsmiljön skall vara kall, torr & konstant. Förvara ej i direkt solljus eller under andra extrema förhållanden.
 • Dyón
  Dyon är ett belgiskt kvalitetsmärke som startades & fortfarande drivs av Philippe Dy'on. Dyon säljer träns, chaps, boxgardiner, täcken, jackor, schabrak m.m. av bra kvalitet med snygg design.
 • Döbert
  Döbert tillverkar läderprodukter av allra högsta tyska kvalitet, bland annat Döbert träns, Döbert kandar & inte minst de omåttligt populära och vackra Döbert pannbanden - kanske marknadens allra finaste pannband?
 • Eclipse Biofarmab
  Eclipse Biofarmab är ett helsvenskt bolag. Hos Eclipse Biofarmab finner du ett mycket brett utbud av kvalitetsprodukter inom fodertillskott och djurvård. Eclipse Biofarmab tillverkar och distribuerar funktionella häst- och smådjursprodukter, framställda med högt ställda krav i samarbete med extern expertis. Personalens på Eclipse Biofarmab har lång branscherfarenhet och gediget hästkunnande som kommer våra kunder till del.
 • Eskadron
  Eskadron är samma bolag som Pikeur, ofta kallat Pikeur-Eskadron. Tyska Eskadron är ridsportsvarumärket för ridsportsprodukter av högsta kvalitet till häst & ponny. Eskadron tillverkar t.ex. Eskadron senskydd, Schabrak, benlindor, paddar m.m.
 • Equiline
  Equiline är ett toppmodernt italienskt konfektions- och ridsportsföretag som tillverkar ridbyxor, ridkavajer, jackor, skjortor, toppar, blusar, ridstrumpor, schabrak, täcken, boxgardiner m.m. till kvalitetsmedvetna ryttare över hela världen. Equiline borgar för europeisk toppkvalitet, förenat med italienskt mode och design när den är som bäst!
 • Equipage
  Equipage tillverkar bra & funktionella ridkläder & ridskor till mycket bra priser.
 • Equitop - Boehringer...

  Boehringer Ingelheim Vetmedica Sverige tillverkar Equitops förstklassiga hälsoprodukter till häst. Equitop innefattar flera olika bra produkter för hästens mage, leder & muskler. 

 • EuroStar
  Euro-Star är en tysk ridmodegrossist som tillverkar ridkläder och hästutrustning till kvalitetsmedvetna ryttare & hästar över hela världen. Euro-Star är välkända för sin höga kvalitet på alla sina ridplagg, men framförallt på Euro-Stars ridbyxor som hör till världens bästa ridbyxor.
 • For Horses

  FOR HORSES - THE SAGA

  For Horses är ett dynamiskt italiensk företag som ägnar sig åt att producera högteknologiska ridkläder. Andrea & Giovanna, vilka delar passionen för hästar & hästsporten, startade märket For Horses genom att kombinera sin tekniska bakgrund i atletisk kläddesign med innovativa textilier.

  Giovanna, som är dansös & ryttare, lärde sig tidigt i familjens företag, hur man tillverkar moderiktiga & funktionella dansdresser. Denna kunskap har hon nu tagit med sig över i designen av For Horses ridsportskollektioner. Hon har introducerat ett koncept där komfort och rörelsefrihet möter behoven hos ryttaren. ALltid med focus på senaste mode & trender!

  Andrea, som är maken till Giovanna, gillar western och är en domare i det italienska Cutting Horse förbundet. Han har mycket erfarenhet från moderna textiler och avancerade tillverkningsmetoder, därför kan företaget garantera maximal performance, kvalitet & användbarhet av ridplaggen.

  Hela For Horses kollektionen är tillverkad i Italien, helt och hållet, ända från den eleganta designen till den högteknologiska tillverkning, som resulterar i perfekta ridkläder för dem som vill stå ut och ha riktigt bra utrustning.

  For Horses ridbyxor och tävlingskavajer är omsorgsfullt designade och skräddade och de använder sig av ett multi-stretch microfibermaterial som är komfortabelt, funktionellt, lätt att använda och som har ett snyggt fall och därför rör sig vackert med dig när du rider. 

  For Horses ytterkläder är tillverkade av original materialen Poliupile®, Thermopile® och Poliuvel®. Alla dessa material är testade för att möta de specifika krav som ridsporten ställer och i många olika klimat. En innovativ konstruktion, tillverkad av tre lager, ger massor av fördelar och möjligheter. 

  • Ett vind- & vattenresistent skal skyddar mot alla typer av väder samt är lätt att tvätta och bibehåller plaggets ursprungliga utséende och form över tid.
  • Thermoisolering via ett lätt mellanmembran som reglerar värmen.
  • En andningsbar mjuk fodring, tillåter att fukt & ånga kan dunsta ut, men regn (stora vattenmolekyler) håller sig ute. Det hjälper dig att hålla dig varm & frisk. 
  • Komfortabel multivägsstretch i alla lager ger dig fantastisk rörelsefrihet!
  • En modern & fashionabel look finns tillgänglig i massor av färger & modeller.

   

  Alla For Horses ridkläder är gjorda av avancerade tekniska material, vilka ger extrem komfort under alla väderflörhållanden. 

  100% made with passion and genius in Italy!

 • Fleck
  Fleck är en tysk kvalitetstillverkare av ridspön, longerpiskor & körpiskor. Välkomna in i butiken och se våra fina Fleckspön.
 • Glen Gordon
  Glen Gordon är svenska Equality Lines eget varumärke, grundat under 2000-talets tidiga år. Glen Gordon, ofta kallat GG, kommer från Glen Gordon stuteriet i Frankrike, där bland annat Thomas Wilhelmssons & Mia Granes fina mästerskapshäst Eaudanum Glen Gordon härstammade från.
 • Freejump
  Freejump är ett frankt företag som är inriktat på säkerhetsutrustning. Freejump tillverkar bland annat de populära säkerhetsstigbyglarna Soft Up Pro och Soft Up Lite.
 • Globus Sport

  Globus Sport är en svensk ridsportsgrossist som tillverkar billiga ridsportsvaror med bra kvalitet för ridskole-, allround- & fritidsryttaren.

 • GPA
  GPA Safety Legend tillverkar ridhjälmar i massor av olika modeller och utseende. GPA ridhjälmar är ett av de allra mest omtyckta ridhjälmsmärkena på marknaden.
 • Grubs

  Varför Grub's?

  - Varför ska du välja Grub's skor och neoprenstövlar?

  • Naturgummi - Grub's är tillverkade i naturgummi. De spricker inte och håller länge.
  • Luftsula - Likt många löparskor har Grub's en luft/polymersula som absorberar stötar och gör dem sköna att gå i.
  • Grub's stövlar är varma – Stövlarna är isolerade med neopren, samma material som används i torrdräkter för dykare. Vissa modeller klarar extrem kyla ner till minus 50 grader.
  • Stövlarna andas – Grub's har ett innerfoder med luftkanaler, som gör att luft pulserar när Du går och driver ut överflödig fukt och värme från foten.
  • Extra skydd - Grub's har extra förstärkningar över tå och häl.
  • Halksäkra sulor – Grub's har moderna säkra sulor.
  • Flexibla och vattentäta skaft - Stövlarna har flexibla skaft, vilket gör att de är lätta att ta på och av. 
   Skaften är vattentäta hela vägen upp.
  • Tvättbara – Du kan tvätta Grub's i maskin. De har löstagbar innersula och torkar fort.
 • Hansbo
  Hansbo & Willab är samma företag under ett tak. Hansbo & Willab har ett riktigt brett sortiment, med allt i från grepar & elstängsel till träns & hundgodis.
 • Haas Manufaktur Germany

  I nästan 100 år har HAAS producerat ryktborstar och andra borstar i Donaueschingen, Schwarzwald, Tyskland. HAAS använder endast utvalda material och bakom varje producerad HAAS-borste finns äkta kärlek och hantverk. Borstens sammansättning av olika material, hantverk och modern produktionsteknik säkerställer kvalitet och lång livslängd för alla HAAS-produkter. Alla ryktborstar, skrapor, rotviskor, manborstar, hovkratsar och övrig ryktutrustning tillverkas uteslutande i Tyskland. HAAS har tack vare sitt fina tyska hantverk belönats med JA-ZU-DEUTSCHLAND priset.

 • HG- Horse Guard
  Horse Guard är ett varumärke från Three Horses som innehåller massa bra produkter till hästen. T.ex. hästtäcken, schabrak, benskydd m.m.
 • Horka
  Horka är en holländsk ridsportgrossist som försett ridsportsvärlden med hästartiklar och ryttarutrustning i mer än 55 år. Det du inte kan hitta i ridsportsväg hos Horka, finns nästan inte. Horka har allt från hovkratsar till dressyrhattar, samt en massa hästutrustning därimellan, t.ex. hästtäcken, schabrak, benlindor, flughuvor m.m. Ridsportsutrustning till ryttaren finns det också en uppsjö av, ridhandskar, ridhjälmar, spö, sporrar, ridbyxor, shortchaps m.m. Horka håller en god kvalitet till ett lågt pris. Hos Ale Ridsport har du kunnat handla Horka produkter sedan år 2000.
 • Horseware
  Horseware är en irländsk hästtäckestillverkare som gör hästtäcken av allra högsta kvalitet. Horseware tillverkar bl.a. de kända varumärkena Rambo, Rhino & Amigo. Horsewares täcken är kända i hela världen för sin fantastiska slitstyrka och utmärkta passform.
 • Horsewell
  Horswell tillverkar Haywell slowfeednät, Haywell hönät & Haywell ensilagebalsnät till hästar i många roliga färger.
 • HV Polo
  HV Polo är ett holländskt märke med snygga, trendiga & sportiga kläder & accesoarer till ryttare, folk i farten eller bara för den som vill vara snygg & välklädd. HV Polo har också snygga och moderiktiga schabrak, grimmor, täcken och filtar.
 • Ikonic
  Ikonic är ett nytt belgiskt varumärke som tillverkar sadlar, träns, martingalar & annat läder till häst & ryttare. Ikonic är det gamla Tolga. Vi vill varmt rekommendera Er att prova Ikonics sadlar & kvalitetsläder till riktigt bra priser!
 • Imperial Riding
  Varumärket Imperial Riding drivs av familjeägda Nederium. Nederium grundades i Amsterdam, Holland 1920 och är en grossist som valt att satsa på roliga, färgglada och innovativa hästartiklar till hästfolk i hela världen, genom sitt varumärke Imperial Riding som globaliserades först år 2012.
 • KASK

  KASK ridhjälmar finns i massor av olika varianter av ridhjälmar och hör till de mest uppskattade och hetaste ridhjälmarna bland elitryttare världen över. KASK finns i flera olika varianter och prisklasser. Naturligtvis godlända enligt senaste klassificeringen.

 • KAT Equine
  KAT Equine tillverkar fodertillskott av högsta kvalitet till hästens bästa.
 • Kavalkade
  Kavalkade har ett brett sortiment av hästutrustning och står för tysk kvalitet.
 • KBF 99
  KBF99 är en ny revolutionerande serie av produkter för hästens hälsa. KBF99 produkterna kommer att hjälpa till att förebygga smitta och återsmitta i stallarna, bevisad effekt mot kvarka och e-kolibakterier, ringorm samt mycotoxiner.KBF 99 är ett speciellt material som man applicerar på plast. i försök på Coventry Universitet på kvarka- och E-kolibakterier dog 99% fler av bakterierna mot när man använde obehandlade plastartiklar.KBF 99 visade sig också vara över 90% mer effektivt när det gällde att döda svampar såsom ringorm samt mycotoxinet Fusuriam.
 • Kefly Enterprise
  Kefly Enterprise AB är ett svenskt ridsportsföretag som har specialiserat sig på säkerhetsprodukter till häst & rytare.
 • Kentucky
  Kentucky är ett europeiskt varumärke som tillverkar benskydden Kentucky som är av högsta kvalitet i det stötdämpande materialet D3O, som tagits fram av NASA och bland annat använts i motorcykelvärlden förut. Kentucky ökar kraftigt ibland elitryttarna världen över.
 • KEP
  KEP är ett italiensk ridhjälmsmärke. KEP tillverkar moderna och väl ventilerade ridhjälmar av högsta säkerhetsstandard. Vi tar hem hela KEPS sortiment mot beställning. Ring butiken på 0303-742830 eller mejla på kundservice@aleridsport.se så hjälper vi dig.
 • Kevin Bacon
  Kevin Bacon tillverkar hovprodukter av allra högsta kvalitet. Kevin Bacons hovfetter, hovoljor och övriga hovprodukter används av ryttarproffs & kuskar världen över.
 • Kingsland
  Kingsland - även känt som KL, är ett norskt välrenommerat ridsportsvarumärke som tillverkar ridbyxor, ridjackor, tävlingskavajer, ridskjortor, pikéer och övriga ridkläder samt Kingslandschabrak o, täcken & boxgardiner m.m. till hästen. Kingsland ser man mycket på tävlingsplatser & stallar runt om i Europa och Kingsland är mycket stort i hela Europa och hela världen, speciellt inom hoppning. Kanske är Kingsland till och med det allra största ridsportsvarumärket, i alla fall och man ser till förekomsten på tävlingar?
 • Komutekir
  Komutekir är ett helt nytt och fräscht franskt märke med riktigt snygga ridkavajer, frackar och ridbyxor, från Frankrike.
 • Königs

  Königs är ett tyskt välkänt ridsportsmärke som funnits många, många år på marknaden. Königs är välkända för sina fina läderridstövlar & skor till medvetna ryttare och människor som bryr sig om kvalitet och miljö, samt hur varorna har blivit producerade.

 • Lamicell
  Lamicell är ett välkänt varumärke i Europa och marknadsfördes förr i Sverige av Equality Line. Lamicell är kända för att ha bra och funktionella ridsportsartiklar till konkurrenskraftiga priser. Välkommen in och botanisera bland Lamicellprodukterna hos Ale Ridsport.
 • Lister Shearing
  Lister Shearing är ett brittiskt högkvalitetsmärke för klippmaskiner, rakapparater och klippskär till veterinärer, hästar, får och kreatur. Klippmaskinerna finns i en mängd olika varianter och utförande och bestsellern Star Clipper är ett av bolagets flaggskepp. Även bärbara & sladdlösa klippmaskiner som Lister Liberty, Lister Legato och Lister Pico är mycket uppskattade och används av hästskötare till proffsryttare över hela världen. Inte alltför sällan ser man dem stå och klippa på tävling, ofta med en Liberty och/eller Legato, då det ofta finns dödtid mellan klasserna. Lister har också ett stort utbud av skär, som klipper fint och nära, utan ränder. Välkomna till the world of Lister Shearing!
 • Mattes
  Mattes är ett tyskt kvalitetsmärke som tillverkar fårskinnspaddar, massor av andra fårskinnsprodukter & hästutrustning av högsta kvalitet.
 • Mountain Horse

  Mountain Horse är ett svensk ridsportsvarumärke som startade i Vallda, utanför Kungsbacka i slutet på 1980-talet. Mountain Horse står för svensk design & innovation och erbjuder bra kvalitet till ett bra pris. Vi vill framförallt framhålla Mountain Horse ridskor & stövlar som ger dig väldigt hög kvalitet för pengarna. Mountain Horse Protective Jodphurs har väl t.ex. de flesta hästmänniskor provat. En smidig stålhättejodphurs som även går mycket bra att rida i.

 • NAF
  NAF är ett av världens mest snabbast växande samt ledande varumärken när det gäller preparat till häst.
 • Nathe bett
  Nathe är ett av de världsledande bettföretagen i världen. Nathe tillverkar mjuka & mediumhårda silikon- & plastbett till känsliga hästar & ryttare som är rädd om sin hästs mun. Nathe Flippanbett, eller RNF-bett, som det egentligen heter, är ett av de populäraste betten på marknaden och är även det första Flippanbettet som kom på marknaden.
 • Pavo

  Pavo är en holländsk fodertillverkare som gör foder & tillskott till häst av allra högsta kvalitet. Mest kända är de för sin Slobber Mash, en müsli man blötlägger, som är känd för sina välgörande egenskaper samt att den mycket effektivt förebygger förstoppnings- & sandkolik.

 • Pikeur
  Pikeur är en tysk kvalitetstillverkare av ridkläder, såsom Pikeur ridbyxor, Pikeur ridkavajer & ridtröjor, strumpor, pikéer, tävlingsskjortor m.m. Pikeur kännetecknas av sin fantastiska kvalitet, som genomsyrar alla plagg, från ridstrumpor till ridbyxor. Pikeur har en egen slogan som är mycket talande för märket; Pikeur ist Pikeur, vilket säger en hel del om detta högkvalitetsmärke på ridkläder. Pikeur - när du vill ha beprövade ridkläder som passar skandinaviska människor ypperligt.
 • Prémière
  Prémière är ett varumärke som tillverkar bl.a. sadlar och annan hästsportsutrustning av bra kvalitet till ett lågt pris.
 • Prestige Italy
  Prestige Italia grundades i norra Italien 1974 med namnet Appaloosa, som senare blev Prestige Appaloosa och därefter bara Prestige. Prestige har nu tillverkat hästvänliga sadlar i så många år, att man lärt sig hur en sadel skall se ut & fungera för att vara bra & funktionell. Prestige har jobbat med professionella ryttare från världseliten under många år och detta har lett Prestige fram till att vara ett av världens absolut mest framgångsrika sadelmärke. Prestige kompromissar aldrig med kvalitén, den kommer alltid i första hand. När du köper Prestige sadel köper du kvalitet och livstids garanti på bommen, dvs. så länge sadeln finns kvar, gäller garantin. Du kan värma om din Prestige sadel hur många gånger som helst och på så sätt alltid ha rätt bomvidd på din häst.
 • Professional's Choice
  Professional's Choice är ett välkänd varumärke inom hästsporten sedan många år tillbaka. Professional's Choice är det ledande märket av benskydd mot genomtramp. Professional's Choice brgar för amerikansk kvalitet när den är som bäst.
 • Racesafe
  Racesafe är en brittisk tillverkare av säkerhetsvästar för ryttare. Racesafe säkerhetsväst är den allra populäraste säkerhetsvästen i Sverige just nu, tack vare sin smidiga form och höga säkerhet. Racesafe tillverkar säkerhetsvästar till ryttare samt proffsjockeys. Racesafes säkerhetsvästar finns från BETA level 1 till BETA level 3. För att tävla på svenska tävlingar krävs säkerhetsväst klass 3, t.o.m. 18 års ålder, men med Racesafe säkerhetsväst behåller ryttarna ofta västen på en bra bit upp i vuxen ålder, förhoppningsvis livet ut. Säkerhetsväst är även ett krav på många hästrelaterade utbildningar samt ridskolor, samt ett ovärderligt säkerhetsverktyg när man rider in unghästar.
 • Roeckl
  Roeckl är ett tyskt kvalitetsmärke som har tillverkat handskar sedan 1839, då Roeckls Handskfabrik grundades av Jakob Roeckl. Nu drivs Roeckl av sjätte generationen Roeckl i rakt nedstigande led; Stefan Roeckl. Än i dag tillverkar Roeckl handskar av yppersta kvalitet, till människor och ryttare med höga krav över hela världen. Prova du med - det är du värd!
 • Royal Canin
  Royal Canin tillverkar högkvalitetsfoder till hundar & katter. Royal Canin är ett franskt bolag som tillverkat hund- & Kattmat av yppersta kvalitet sedan 40 år tillbaka.
 • RSL
  RSL är en tysk ridsportsgrossist som tillverkar RSL ridhandskar av allra yppersta kvalitet.Några populära modeller på RSL ridhandskar är t.ex. ridhandskarna RSL Rom, RSL Reno & RSL Ascot.
 • Samshield

  Samshield är ett italiensk kvalitetsmärke. Samshield är kända för sina fina & säkra ridhjälmar samt Samshieldhandskarna i äkta skinn som ständigt tar andelar på marknaden. Samshield kan reparera trasiga ridhjälmar, så du slipper ofta att byta hjälm efter ett fall. Här kan du designa din egen Samshield ridhjälm. Ta sedan bara en skärmdump/printscreen på din färdigdesignade Samshield ridhjälm, så återkommer vi med leveranstid. Priset du får upp är i Euro och du växlar det lätt till svenska kronor på www.valuta.se 

  http://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online

 • Santa Cruz
  Santa Cruz är ett argentinskt varumärke som tillverkar sadlar, grimmor, stigläder, sadelgjordar, hopplattor & andra läderprodukter till häst. I Sverige säljes Santa Cruz produkter av Santa Cruz of Scandinavia AB.
 • Shires

  Shires Equestrian är ett brittiskt företag som tillverkar hästtäcken, träns, grimmor, grimskaft och massor av övrig hästsportsutrustning.

 • Svea Equestrian

  SVEA Equestrian är ett nytt märke och kommer direkt från det välkända SVEA modemärket. SVEA Equestrian är ett märke som står för cool design samt tuffa och moderiktigt kläder.

 • Sprenger
  HS - Sprenger tillverkar bl.a. bett, spännen, boots, sporrar och stigbyglar av högsta tyska kvalitet. Sprenger använder många material, men endast de av absolut högsta t.ex. rostfritt stål, Aurigan och Sensogan.
 • Stübben

  Stübben tillverkar sadlar, träns, lädervårdsprodukter samt övriga läderartiklar av riktigt hög kvalitet. Stübbens läder tillverkas i Europa och håller riktigt hög klass.

 • Teun van Riel

  Teun van Riel är en holländsk grossist som rest runt på de största tävlingsbanorna världen över i många år. När han sedan startade grossistverksamhet fullt ut, via Teun van Riel bolaget samt sitt nya företag; Equine Industry, fick alla tillgång till hans smarta & väldesignande ridsportsprodukter, tillverkade efter ryttares önskemål.

 • Three Horses

  Three Horses är en riktig ridsportsgrossist som har vårdat sitt varumärke under många, många år, genom att bara sälja till utvalda ridsportsbutiker. Genom signumet "Riktig Ridsportsbutik" har Three Horses stärkt upp sitt varumärke och jobbar med några av landets ledande butiker.

 • TIB Horse

  TIB-Horse är ett svenskt företag som tillverkar sadelsåpa och andra ridsportsartiklar av bra kvalitet till humana priser.

 • Tolga
  Tolga är ett fint europeiskt varumärke. Tolga produceras i Belgien.
 • Topline

  Topline är ett svenskt varumärke som tillverkar regntäcken, stalltäcken, utetäcken, tömkörningsgjordar, grimmor, grimskaft m.m.

 • Trikem

  Trikem är ett svenskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fodertillskott, liniment & salvor till häst, hund & humansidan.

 • Trust

  Trust är ett holländskt ridsportsmärke som säljs av Equine Industry som grundades av Teun van Riel. Trust tillverkar högklassiga ridsportsprodukter, t.ex. hästtäckena Trust Tetris, Trustbetten samt en hel uppsjö av bra, prisvärda & funktionella ridsportsprodukter till häst.

 • Tucci Time
  Tucci Time är en italiensk tillverkare av högkvalitets boots, skor, chaps & ridstövlar.
 • Uhip
  Svenska Uhip från Täby, är ett klädesföretag som bildades 2011 av ägaren Ulrika Falkman, sprungen ur sömmerskefamilj. Ulrika fick den lysande idéen att tillverka en ridkjol och bildade företaget Uhip. Thermokjolen, alias Ridkjolen, var redan samma säsong en snackis ochvann redan sin första säsong pris I Hippsons tävling; "Årets Ridsportspryl". Uhips sortiment utökas med fler smarta och funktionella fritids- & ridkläder för varje år som går.
 • Uvex

  Uvex är en väletablerad tysk tillverkare av skyddsutrustning till ridsport, vintersport, cykling, skyddsglasögon m.m. Uvex ridhjälmar har tagit över, framförallt i dressyrvärlden och fått ryttare världen över att löämna hatten för en något säkrare - ridhjälmen! Med varumärket Uvex följer en självklar tysk perfektion vad gäller passform, performance & kvalitet.

 • Vestrum

  Vestrum är ridsportens Armani! Vestrum är ett nytt italiensk kvalitetsmärke som tillverkar väskor, ridkläder & hästartiklar av yttersta toppklass. Prisklassen & kvalitén är mycket hög på detta märke och vi har väldigt få produkter av varje från Vestrum på lager, så att just du som köper Vestrum av oss blir näst intill helt unik.

 • Veredus
  Veredus är ett italienskt kvalitetsmärke för ridsport. Veredus har fyra huvudinriktningar; *Biocare Line - som tillverkar preparat, oljor, schampo, pälsglans av finaste naturliga & biologiskt nedbrytbara råvaror. *Benskydd - Nero Line (benskydd till hopphästar), Piaffe Line (benskydd till dressyrhästar & Magnetic Line (magnetbenskydd & magnettäcken till hästar) Guarnieri Line - Ridstövlar, ridskor, stövelskaft & shortchaps till ryttaren. *Pleasure Line - schabrak, flughuvor m.m.
 • Weatherbeeta
  Weatherbeeta är en irländsk hästtäckestillverkare som har specialiserat sig på att tillverka hästtäcken av allra högsta kvalitet, täcken som tål att användas i många, många år i vårt nordeuropeiska, regniga & kyliga klimat.
 • Whitaker JW

  Whitaker JW är en fin engelsk grossist. 

 • William Leistner

  William Leistner är en tysk tillverkare av lyxiga hästborstar i allra högsta kvalitet. Borstarna har ofta lackade ryggar av bok eller annat ädelträ. En WL borste är en riktigt fin present till någon du bryr dig om.

 • Zandona

  Zandona är ett italienskt kvalitetsföretag som tillverkar skyddsutrustning till häst & ryttare av allra yppersta kvalitet & design. Zandona gör t.ex. senskydd, bakskydd, unghästskydd, teknikskydd, ryggplattor, ryggskydd, sporrskydd, turnoutskydd att ha i hagen, dressyrskydd m.m.

per sida
Visar 1 - 72 av 109 artiklar
 • 1 399,00 kr I Lager
  Ny

  ANIMO Larny/18 Woman WindbreakerLarny är en riktigt bra vindjacka i mörkblå. Larny har dragkedja och luva.  Jackan på bilden är svart, tyvärr har vi inte svart inne men vi har den snygga blåa färgen ni ser på bild 2. 

  1 399,00 kr
  I Lager
 • 1 439,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Ledera/18 Damjacka Ledera är en urskön jacka med en perfekt passform för en kvinnlig figur. Jackan är en såkallad windbreaker vilket betyder att den håller dig varm och det blåser inte in kyla.  Bilden visar en bild på en röd jacka men vi har tyvärr inte den färgen, utan vi har den supersnygga BLU NAVY. 

  1 439,00 kr
  i lager
 • 2 559,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Lud/18 DamjackaLud är en damjacka ur Animos sommarkollektion 2018. Lud är en supersnygg damjacka som är kavajliknande. Lud har tre knappar och en logotyp på vänster arm. Lud finns i 3 färger. På bilden visas B1 BLU NAVY. 

  2 559,00 kr
  i lager
 • 1 919,00 kr I lager
  Ny

  ANIMO Labea/18 Girls JacketLabea är en ridjacka för tjejer i perfekt passform. Jackan har tre knappar. Vid kragen hae Labea fina silvriga detaljer som gör jackan mer lyxig. På vänster arm är det en Animo logotyp. 

  1 919,00 kr
  I lager
 • 699,00 kr i lager
  Ny
 • 2 599,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Ikko/18 herrjacka

  2 599,00 kr
  i lager
 • 569,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Hore/18 LäderbälteHore läderbälte är en bälte från Animos snygga och fräscha sommarkollektion 2018. Bältet är klassiskt och stilrent, passar till det mesta tillfällen och kläder för både tjejer och killar.  Bältet på bilden visar färgen 01 NERO, det är tyvärr inte den färgen vi har inne. Vi har inne den supersnygga 62/B CALLA färgen som ni ser på...

  569,00 kr
  i lager
 • 699,00 kr I Lager
  Ny

  ANIMO Hemilie Läderbälte

  699,00 kr
  I Lager
 • 559,00 kr I lager
  Ny

  ANIMO Hegle LäderbälteHegle är ett läderbälte som är flätat i brunt och grått. 

  559,00 kr
  I lager
 • 339,00 kr I Lager
  Ny

  ANIMO Flavia Woman Cotton T-shirtFlavia är en jättesnygg t-shirt till kvinnor i bomullsmaterial. Flavia t-shirt har ett tryck på framsidan som avbildar en häst och en ängel. Flavia är en t-shirt som du kan ha både till vardags och när du tränar, passar till det mesta tillfällen och kläder. 

  339,00 kr
  I Lager
 • 1 399,00 kr I Lager
  Ny

  ANIMO Erre Man´s WindbreakerErre är en vindjacka med dragkedja i svart. Erre har två fickor fram och en logotyp på vänster sida bröst. 

  1 399,00 kr
  I Lager
 • 529,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Dora Woman Short Sleeves TurtleneckDora är en jättefin kortärmad tight tröja med en dragkedja som man stänger den med. Dora finns i två färger, mörkblå och vit. Längst upp finns en krage och på väster sida har Dora en silver logotyp. 

  529,00 kr
  i lager
 • 550,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Biarritz/18 Woman short Sleeves Polo Biarritz är en klassisk pikétröja för i en perfekt passform för kvinnor. Tröjan är enkel och enfärgad fast med en liten Animo logotyp vid bröstet i vit. Piketröjan har fyra vita knappar längst upp. 

  550,00 kr
  i lager
 • 669,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Brizy Woman Sleeveless Competition PoloBrizy ur Animos sommarkollektion 2018 är en armlös tröja som finns i Versione A & Versione B, vitt och mörkblå. Tröjan har 4 vita knappar och en krage med fina silver detaljer. 

  669,00 kr
  i lager
 • 505,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Brandy/18 Woman Sleeveless PoloBrandy är en tröja piketröja utan ärmar. Perfekt nu under sommarens varmaste dagar.Animos kläder är 100% helt tillverkade i Italien, vilket borgar för ett miljövänligare tillverkningssätt och hårdare miljökrav för alla oss som bryr oss om miljö, hållbarhet & vill lämna en minst lika fin planet efter oss till...

  505,00 kr
  i lager
 • 458,00 kr I lager
  Ny

  ANIMO Betta/18 Girls Short Sleeves Competition PoloEn kortärmad tröja för tjejer, finns i två färger, mörkblå och mörkröd. Tröjan har även en logotyp vid bröstet i silvriga paljetter. 

  458,00 kr
  I lager
 • 458,00 kr i lager
  Ny

  ANIMO Amleto/18 Boy´s short sleeves poloAmleto är en supersnygg piké för pojkar från Animos snygga sommarkollektion-18. 

  458,00 kr
  i lager
 • 999,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Dyon Cotton Stable SheetBomullstäcke från Dyon i färgen Navy. Mer info nedan.

  999,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 1 999,00 kr I Lager
  Ny

  Kingsland Classic Winter Stable Rug

  1 999,00 kr
  I Lager
 • 0,00 kr i lager
  Ny

  Stable Rug 420 D Navy Detachable Neck Ett stalltäcke i färgen navy med avtagbar nacke. 

  0,00 kr
  i lager
 • 1 219,00 kr i lager
  Ny

  Hansbo Vintertäcke Event Plus Majestic 400gSupersnyggt rutigt vintertäcke för din häst. Mer info nedan.

  1 219,00 kr
  i lager
 • 1 899,00 kr i lager
  Ny

  Horseware Amigo Bravo 12 Plus utegångstäcke Heavy, 400g Patenterad V-frontknäppning, välsittande halsdesign, vackra färger, och finns i ett lättare alternativ för varmare väder. Bogveck med kryssgjordar, glansförstärkt polyesterfoder och avtagbar hals som standard.

  1 899,00 kr
  i lager
 • 799,00 kr i lager
  Ny

  Horka Horse Rain Rug 600D

  799,00 kr
  i lager
 • 1 699,00 kr i lager
  Ny

  Hansbo Vintertäcke Basic 300gVintertäcke i 1680 D ballistic polyester. Vattentäthet och andbarhet > 3000.

  1 699,00 kr
  i lager
 • 1 199,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Hansbo Regntäcke Event Plus Classic PonyRegntäcke från Hansbo. 

  1 199,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 939,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Hansbo Regntäcke Basic 

  939,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 223,75 kr 895,00 kr -75% i lager
  Ny Rea!

  Mountain horse Athletic Jacket JRFunktionell ryggjacka av vattentätt och andningsbart tyg och tejpade sömmar.

  223,75 kr 895,00 kr -75%
  i lager
 • 248,75 kr 995,00 kr -75% I Lager
  Ny Rea!

  Mountain Horse Athletic JacketFunktionell ryggjacka av vattentätt och andningsbart tyg och tejpade sömmar.

  248,75 kr 995,00 kr -75%
  I Lager
 • 224,75 kr 899,00 kr -75% I Lager
  Ny Rea!

  Mountain Horse Alex HoodieEn superskön hoodie från märket Mountain Horse. Alex Hoodie är i orange med texttryck på framsidan och på höger arm. Hoodien har en luva och en dragkedja. 

  224,75 kr 899,00 kr -75%
  I Lager
 • 490,00 kr i lager
  Ny

  Red Horse Boys breeches Dylan Dylan barn ridbyxa har kontrasterande färgat sömmar och en applikation på baksidan. Breech har läder på knä och elastiskt tyg runt anklarna.

  490,00 kr
  i lager
 • 239,00 kr i lager
  Ny

  Red Horse Sunlight Competition ShirtKonkurrensskjorta - Vit Piping - Vit krage - Kristallstenar på kragen och änden av ärmarna

  239,00 kr
  i lager
 • 829,00 kr i lager
  Ny

  Horka Competition Shirt Starlight Produktbeskrivning:Damtävlingskjorta med korta ärmar. Skjortan är designad med silverkalliner runt ärmarna och kragen Produktspecifikationer:- Lätt, andningsbart och snabbtorkande tekniskt tyg- Badge med silverkalliner på bröstet- Silver sequins runt ärmarna och kragen- Special silver YKK dragkedja

  829,00 kr
  i lager
 • 349,00 kr i lager
  Ny

  Equipage LEA JR långärmad ridtröjaLångärmad snygg tröja för juniorer från märket Equipage. LEA har hög krage med två knappar längst upp och en broderad Equilpage logotyp vid bröstet. Fräsch och snygg tröja som passar till det mesta.

  349,00 kr
  i lager
 • 1 298,00 kr i lager
  Ny

  Pikeur Lucinda Girl helskodd ridbyxa Pikeur Lucinda Girl helskodd ridbyxa till barn är helskodd med Pikeurs egna mjuka & stretchiga McCrown material. Denna mycket sköna & populära Pikeur ridbyxa av yppersta kvalitet, har cool Pikeurtext i kontrastfärg på vänster ben, gäller ej vit ridbyxa.

  1 298,00 kr
  i lager
 • 349,00 kr i lager
  Ny

  Horka JR-riding Breech MinisUrsöta barnridbyxor i PullOn modell till de allra minsta barnen från holländska Horka. Dessa ursöta små barnridbyxor i jeanslook, lila & rosa, går att få ända ner till storlek Barn XS (86cl). Söt ponny-brodyr på vänstra sidan. Alla små ryttares dröm - Mini ridbyxa PullOn från Horka!

  349,00 kr
  i lager
 • 1 190,00 kr i lager
  Ny

  Horka JR Riding Breech Westpoint ElastaBarn ridbyxor i vitt, helskodda med fickor fram och bak. 

  1 190,00 kr
  i lager
 • 1 190,00 kr i lager
  Ny

  Easy Rider Zohra Diamond ChildEn snygg ridbyxa för barn i vitt. Fickor fram och bak med fina sy-detaljer. 

  1 190,00 kr
  i lager
 • 1 190,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Easy Rider Benita Kids • barnbyxor• Trendiga detaljer• glidförslutning med dragkedja• bälteslyckor• Jeansfickor• Ryggfickor färdiga med dekorativa blixtlås• försedd med studs i form av stjärna• Kontraststygn• Skinn av konstläder• elastisk del vid anklarna• maskin tvättbar• gjord av Euro-Star

  1 190,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 400,00 kr i lager
  Ny

  Mountain Horse Allison JR FSStickad stretchig ridbyxa från Mountain Horse med sadelskärning. Helskodd.

  400,00 kr
  i lager
 • 899,00 kr i lager
  Ny

  Kingsland Kim Kids technical Cotton BreechesEn vanlig tjej ridbyxa med dragkedja med normal midja och inga bakfickor. En bekväm passform med framfickor.

  899,00 kr
  i lager
 • 699,00 kr i lager
  Ny

  Kingsland Kathrin Junior BreechesEn vanlig tjej ridbyxa med dragkedja med normal midja och inga bakfickor. En bekväm passform med framfickor.

  699,00 kr
  i lager
 • 595,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Pikeur Turniershirt JuniorPikeurs kortärmade pikétröja för juniorer i vitt med blåa armar. Tröjan har även en snygg broderad logotyp med Pikeur 57 på bröstet. Tröjan har också tre knappar och en krage. 

  595,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 499,00 kr i lager
  Ny

  Kingsland Classic junior Kingsland Tävlingsskjorta Tävlingströja i tekniskt tyg. Snabbtorkande material som andas. Mesh under armarna för god ventilation. Gömda knappar under sprund. Broderi på bröst och vänster ärm.

  499,00 kr
  i lager
 • 399,00 kr i lager
  Ny

  Coniway Girls Cotton Pique Shirt Bomullspikskjorta i stretchig kvalitet. Pläterad feminin krage. Pärlknappar på knuten. Silverbroderi på bröstet och vänster ärm.

  399,00 kr
  i lager
 • 1 399,00 kr i lager
  Ny

  Equiline Riding Breeches Girls Clodette JuniorSnygga ridbyxor från de Italienska märket Equiline för tjejer. Hellskodda och finns i två färger, Navy och Vit. På byxorna är det även silvriga metalpärlor som detaljer. Logotypen är broderad på benet.

  1 399,00 kr
  i lager
 • 1 399,00 kr I Lager
  Ny

  Equiline ferdy knee grip boys breeches boysSupersnygga ridbyxor för juniorkillar i en snygg beige färg. Ferdy ridbyxorna har en väldigt fin brodyr bak på byxorna i loggans vackra färger. Byxorna är tillverkade av det italienska märket Equiline.

  1 399,00 kr
  I Lager
 • 1 399,00 kr i lager
  Ny

  Kitty Junior Knee Grip BreechesJuniorbyxor i 4-vägs stretch mjuk teknisk tyg. Dubbelskiktad speciell konsistens för komfort. Kingsland silikon grepp, broderi bak och fram.

  1 399,00 kr
  i lager
 • 699,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Kandy E-Tec knäskodda kompressionstights flickorHögkompressionsthights för ett mer effektivt träningspass. Tillverkade i 4-vägsstretch som bibehåller passformen. Knäskodda. Andningsfunktion och snabbtorkande. Stort Kingsland tryck. Centrerat företagsbroderi på linningen bak.

  699,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 349,00 kr i lager
  Ny

  Eskadron Anti Fly Hood (Heritage LTD. 2017/18)Virkad huva med elastiska öron och kantband. Tack vare de många olika färgerna kan Eskadron Anti-Fly-Ear kombineras med vilket pannband som helst. Limited Edition!

  349,00 kr
  i lager
 • 769,00 kr i lager
  Ny

  Eskadron Schabrak Saddle Cloth Performance Velvet (Heritage LTD. 2017/18) Sofistikerat schabrak tillverkat i sammet av högsta kvalitet.

  769,00 kr
  i lager
 • 329,00 kr i lager
  Ny

  Eskadron Schabrak Saddle Cloth Cotton (Heritage LTD. 2017/18) Quiltat bomullsschabrak. Ett attraktivt kvalitetsschabrak i den lägre prisklassen. Ytter- samt innermaterialet är i 100% bomull. Skumfyllningen gör det stabilt och passpoalen i kontrasterande färg matchar den övriga kollektionen. Limited Edition!

  329,00 kr
  i lager
 • 795,00 kr i lager
  Ny

  Cavalleria Toscana Girl’s CT Flock PoloGirl´s CT Flock Polo tävlingsskjorta till barn från italienska Cavalleria Toscana är en ny tävlingsskjorta till flickor från Cavalleria Toscanas sommarkollektion 2018. Girl´s CT Flock Polo tävlingsskjorta till pojk har en skön passform och hög funktion.

  795,00 kr
  i lager
 • 249,00 kr i lager
  Ny

  Eskadron Bandages Fleece Pony Bandage för ponny tillverkade i elastisk fleece, med kardborreknäppning. Skyddar senor och ligament. Finns i två färger, rosa & lila. Du får dom i 4pack. 

  249,00 kr
  i lager
 • 359,00 kr i lager
  Ny

  EUROSTAR Bandages Fleece Bandage för ponny tillverkade i elastisk fleece, med kardborreknäppning. Skyddar senor och ligament. Du får dom i 4-pack. Dom finns i tre färger, lila, grå och ljusblå. 

  359,00 kr
  i lager
 • 449,00 kr I Lager
  Ny

  Eskadron Bag Accessories En praktisk väska för alla tillfällen - oavsett om det är en show, i stallet eller helt enkelt som tillbehör, erbjuder denna hårda och slitstarka väska gott om plats för alla ryttares tillhörigheter. Med rosa guldmetallfittings som blickfångare. Finns i 4 färger, Militärgrön, brun, röd och svart. 

  449,00 kr
  I Lager
 • 1 399,00 kr i lager
  Ny

  Pikeur Kalotta Grip Batches Samma modell som Kalotta fast dessa med påsydda lappar fram och bak. 

  1 399,00 kr
  i lager
 • 849,00 kr I Lager
  Ny

  Pikeur Malea Dob TävlingstoppSupersnygg tävlingstopp med perfekt passform för en kvinnofigur. Tävlingstoppen Malea Dob finns i vit. På framsidan av toppen är det väldigt fina spetsdetaljer. Det finns även en lite volang på kragen. På vänster arm har du också en PIKEUR logotyp i svarta paljetter. 

  849,00 kr
  I Lager
 • 1 399,00 kr i lager
  Ny

  Pikeur Froni Jacka

  1 399,00 kr
  i lager
 • 449,00 kr i lager
  Ny

  Pikeur Stock Strassdetalj i Vit. Tre utbytbara delar, fästa med kardborre. Levereras i elegant box.

  449,00 kr
  i lager
 • 1 095,00 kr I Lager
  Ny

  Pikeur Lana Väst Figursydd väst i materialmix. Stretchpaneler i sidorna för bästa passform. Pikeur logga på krage och vänster bröst. Två dragkedjeförsedda fickor fram.  

  1 095,00 kr
  I Lager
 • 349,00 kr I Lager
  Ny

  Pikeur Loni Shirt GirlRosa stjärnmönstrad kortärmad tröja för barn. På tröjans framsida är det ett Pikeur-logotyp i svarta paljetter. 

  349,00 kr
  I Lager
 • 699,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Eskadron Fleece Zip-Shirt Men NickFunktionell tröja med dragkedja i elastisk garvad jersey. Mycket bekväm att bära och fungerar året om. Avslappnat snitt och med elegant tryck på ärmen. ”Love riding be different stay fanatic – Eskadron. Equestrian. Fanatics!”

  699,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 495,00 kr i lager
  Ny

  Pikeur Eleni Ng Långärmad Tröja Next Generation långärmad tröja i mycket mjukt och behagligt material. Pikeur-logotyp i silikontryck.

  495,00 kr
  i lager
 • 419,00 kr finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny Rea!

  Pikeur Liz Långärmad Tröja Långärmad tröja för dam i mycket behaglig kvalitet. Logotyp i paljetter.

  419,00 kr
  finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 2 099,00 kr i lager
  Ny

  Candela Jeans Grip RidbyxorI grunden är detta Candela Jeans i superstretchigt (4-vägsstretch) denimtyg. Trekvartsskodda i gripmaterial. Stretchpanel på utsidan av benslut

  2 099,00 kr
  i lager
 • 999,00 kr finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
  Ny

  Pikeur Fenja FleecejackaFenja är en härligt mjuk och superskön fleecejacka från Pikeur. Den snygga fleecejackan i dubbelfleece - extra mjuk och skön - har en 2-vägsdragkedja framtill och två blixtlåsförsedda framfickor. En fin ståkrage med Pikeurs logga baktill på kragen. 

  999,00 kr
  finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo.
 • 299,00 kr I Lager

  Guldpannband Glen Gordon Snyggt svängt läderpannband med metallklinchers från Glen Gordon. Så kallat guldpannband. Smal läderkan. Full.

  299,00 kr
  I Lager
 • 2 289,00 kr I lager

  Animo Norty Slim Jeansridbyxa Animo Norty Slim Jeansridbyxa från italienska Animos sommarkollektion 2017 är en riktigt läcker Animoridbyxa i jeansridbyxemodell. Animo Norty Slim  Var unik! Endast en Animo Norty Slim jeansridbyxa kvar i lager, så passa på! OBS! Italienska storlekar! Öka minst två storlekar jämfört med svensk storlek!

  2 289,00 kr
  I lager
 • 139,00 kr I lager

  Lädertvål Brecknell Turner 500ml Detta är en lädertvål från Carr & Day & Martin som mjukgör lädret. Lädertvålen Brecknell Turner är en lädertvål utan glycerin vilket gör att lädret får en matt yta. Lädertvålen är ett mjuks vax som är lätt att bara stryka på. När du strykt på lädertvålen är det bara att putsa med en ren svamp.  OBS! Använd ej på...

  139,00 kr
  I lager
 • 79,00 kr I lager

  Lädertvål Brecknell Turner 250ml Detta är en lädertvål från Carr & Day & Martin som mjukgör lädret. Lädertvålen Brecknell Turner är en lädertvål utan glycerin vilket gör att lädret får en matt yta. Lädertvålen är ett mjuks vax som är lätt att bara stryka på. När du strykt på lädertvålen är det bara att putsa med en ren svamp.  OBS! Använd ej på...

  79,00 kr
  I lager
 • 899,00 kr I lager

  Emma Dressyrschabrak Kingsland Emma dressyrschabrak från Kingsland är ett snyggt och stilrent schabrak som också finns i hoppmodellen. Emma finns i marinblå och vit, den marinblåa har marinblåa detaljer och den vita har också marinblåa detaljer. Emma Dressyrschabrak från Kingsland har Kingsland loggan längst ner i kanten. 

  899,00 kr
  I lager
 • 899,00 kr I Lager

  Emma Hoppschabrak Kingsland Emma hoppschabrak från Kingsland är ett snyggt och stilrent schabrak som också finns i dressyrmodellen. Emma finns i marinblå och vit, Den marinblåa har marinblåa detaljer och den vita har också marinblå detaljer. Emma Hoppschabrak från Kingsland har Kingsland loggan längst ner i kanten. 

  899,00 kr
  I Lager
Visar 1 - 72 av 109 artiklar